Hovedsiden

Partnere

Vi har sponsorer - partnere - som entustiastisk satser sammen med oss.
Vi er svært takknemlige for at de ønsker å være med oss på reisen. Uten dem, intet Sepura XC Superior.

Sepura

Sepura er en global leder innen TETRA digitale radioprodukter. Selskapet leverer virksomhetskritiske kommunikasjonssystemer til kunder innen offentlig sikkerhet, energi og næringsliv, og er den foretrukne leverandør av nødnettradioer til flere europeiske land.

Hjemmeside ›

VHF Group

VHF Group AS består av VHF Communication, Swedish Radio Supply og Radiocom DK. VHF Communication AS har 30 års erfaring innen radiokommunikasjon. Selskapet er norskeid, og er generalagent for Icom i Skandinavia og distributør av Sepura i Norge.

Hjemmeside ›

Superior

Hele laget sykler på 27,5' og 29' sykler fra Superior. Superior er et tsjekkisk merke, og de leverer kun sykler av ypperste kvalitet. Vi kan anbefale alle, uansett nivå, å vurdere en Superior opp mot de mer kjente merkene.

Hjemmeside ›

MarkedsPartner AS

MarkedsPartner er et interaktivt byrå med fokus på design og utvikling av nettsteder, strategisk rådgivning, online markedsføring, søkemotoroptimalisering samt tradisjonelle tjenester innen tekst og reklame.

Hjemmeside ›

Sykkelstasjonen.no

Sykkelstasjonen.no er lagets hovedleverandør av sykler og utstyr, bl.a. gjennom å være distributør av Superior. I tillegg ivaretar de alle våre rytteres sykkeltilpasninger gjennom å være sertifisert på Retül.

Hjemmeside ›

VHF Communication

VHF Communication ble etablert i 1982 og har siden da jobbet utelukkende med radiokommunikasjon. Selskapet er 100% norsk eid. Vi er generalagent for Icom i skandinavia og distributør av Sepura i Norge.

Hjemmeside ›

Icom

Icom er et av verdens mest anerkjente radiomerker og har i over 50 år levert høykvalitets analoge og digitale radiosamband til profesjonelle og kommersielle aktører i over 80 land worldwide.

Hjemmeside ›

Jensen & Scheele

Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 som forhandler av Volvo i Halden og omegn. Volvo stod for over 25 % av nye biler levert i Halden i 2012, noe som gjorde det til det mest solgte bilmerket i Halden i 2012.

Hjemmeside ›

Catlike

Catlike er en spansk produsent av sykkelhjelmer, og de leverer et bredt utvalg av modeller til både mosjonister og verdensmestere.

Hjemmeside ›

MEM Active Wear

MEM Active Wear er en italiensk produsent av sykkeltøy og sykkelsko. Sykkelstasjonen.no markedsfører og selger produktene i Norge.

Hjemmeside ›

SiDI

Sykkelsko til et helt lag kan være kompliserte greier. Så vi lot rytterne bestemme. Med det går kraften til SXCS - rytterne ned i pedalene gjennom sko fra Sidi levert av Tempo AS.

Hjemmeside ›

Fotograf Marius Wallin

Fotograf Marius Wallin er en profesjonell fotograf fra Sarpsborg, som elsker å kombinere fotografering og aktivitet. Lidenskapen ligger i å fotografere utøvere og sport på en måte som fanger energien og omgivelsene.

Hjemmeside ›

Thon Hotel Halden

Thon Hotel Halden er vårt teamhotell i Halden. Hotellet ligger idyllisk til ved bryggepromenaden, med egen restaurant og uteservering langs bryggekanten. Hotellet har kurs- og konferanselokaler for totalt 380 personer.

Hjemmeside ›

CNP Professional Ltd

CNP was created to offer athletes the very best in sports nutrition. Since day one we have used our sporting expertise and experience to offer a product with unrivalled performance.

Hjemmeside ›

G-Sport Svinesundparken

Hos oss finner du fritids og sportsutstyr til hele familien. Følg oss på Facebook og få tips om nye produkter og gode tilbud!

Hjemmeside ›

Grenserittet

Vårt mål er å levere genuine og godt gjennomførte arrangementer med stort fokus på kvalitet. Vi ønsker å skape engasjement og opplevelser. Terrengrittet Grenserittet første helgen i august er den store hovedattraksjonen, men vi jobber også for å bygge i bredden utover selve hovedrittet for å legge tilrette for hele familien.

Hjemmeside ›

Skilt & fasadehjelpen

Skilt & Fasadehjelpen streber hele tiden etter å kunne gi våre kunder den aller beste service. Lang erfaring gjør at våre kunder skal føle seg trygge på at vi stiller store krav til produksjon, nytenking, design og vedlikeholdskostnader.

Hjemmeside ›

Interoptik Halden

Våre ryttere kjører med briller fra Oakley, levert av Interoptik Halden Optiske. Visste du at Interoptik har bransjens mest fornøyde kunder? (Norsk Kundebarometer for 2013). Besøk dem i deres svært hyggelige lokaler i Urtegata 4 i Halden, så vil du forstå hvorfor...

Hjemmeside ›

Høvleriet Barnehage

Høvleriet Barnehage åpner i august 2014 og blir Haldens mest moderne barnehage, med urban beliggenhet midt i bysentrum. Barnehagen vil ha utpreget fokus på fysisk aktivitet gjennom lek og «idrett» på barns nivå. En usedvanlig godt match med det Sepura XC Superior står for altså…

Hjemmeside ›

Antidoping Norge

Stiftelsen Antidoping Norge arbeider for en ren idrett og et dopingfritt samfunn. Dette gjør vi gjennom informasjon og forebyggende arbeid, dopingkontroller og gjennom aktivt samarbeid internasjonalt. Antidoping Norge initierer også forskning på antidopingrelaterte tema.

Hjemmeside ›